Credits VISA

credits_visa

Credits VISA er et (noe ufortjent) ukjent kreditt i Norge, som tilbyr svært gunstige betingelser og fordeler. Kredittkortet tilbys av finansieringsinstitusjonen BB Finans og kan by på fordeler som at det er hundre prosent gebyrfritt, at det har reiseforsikring inkludert, og at det har forholdsvis lav effektiv rente. Med såpass mange fordeler er det ingen tvil om at kredittkortet Credits VISA fortjener mer oppmerksomhet enn hva det kanskje har fått, og når du har lest gjennom denne artikkelen så vil du trolig ha svært lyst på dette kredittkortet.

Betingelser for Credits VISA kredittkort

Credits VISA er et gunstig kredittkort der betingelsene er tvers gjennomført gode. Vi kan begynne med den effektive renten som er på habile 21,82 prosent slik at det ikke er noen krise dersom du må utsette betalingen med noen måneder, selv om den ikke kan måle seg med de beste kredittkortene på markedet. Videre så er det en særlig stor fordel at Credits VISA er hundre prosent gebyrfritt, der du verken betaler års- eller bruksgebyr, og heller ikke betaler noe ekstra for å gjøre uttak i verken norske eller utenlandske minibanker.

Disse fordelene, kombinert med en rentefri betalingsutsettelse på inntil 51 dager, gjør at Credits VISA har svært gunstige betingelser. Maksimal kredittgrense er på 100 000 kroner, slik at du samtidig får tilgang til en god porsjon med penger. Utover dette er det ingen skjulte kostnader eller gebyrer ved bruk eller eie av Credits VISA.

Fordeler med kredittkortet

credit-score-lifehackCredits VISA har ikke noe rabattprogram der man kan spare penger når man handler, slik mange andre kredittkort har, men har til gjengjeld en rekke andre fordeler som veier opp for dette. Vi har allerede nevn at kortet er blottet for gebyrer, noe som er en stor fordel i seg selv.

Videre så har du også en rekke forsikringer inkludert i kortet, som kombinert med null gebyrer gjør at Credits VISA er et optimalt valg for den som reiser mye. Du får nemlig tre gratis-forsikringer inkludert med kortet, nemlig reise- og avbestillingsforsikring, samt en forsikring mot identitetstyveri.

Søke om Credits VISA kredittkort

Det er forholdsvis enkelt å søke om et kredittkort fra Credits VISA og BB Finans. Søknadsskjemaet finnes på nettsidene til banken, og det er såpass lettfattet at man vil bruke maksimalt 5 til 10 minutter på å fylle det ut. Før du bestemmer deg for å søke vil det dog lønne seg å sjekke at man oppfyller de få søkekriteriene som BB Finans stiller, som kort oppsummert omhandler en aldersgrense som sier at man er minst 18 år gammel, og et krav om at man ikke har betalingsanmerkninger eller aktiv inkasso på det tidspunktet man søker om kredittkortet.

Kilder:

www.billigerekredittkort.no