Info om Folkia smålån

folkia

Trenger du et forbrukslån på en sum mellom 1000 og 20 000 kroner? I så fall har du funnet frem til den rette aktøren, for når det kommer på lånesummer i denne størrelsen så er Folkia helt klart folkets favoritt. Dette er en tilbyder av såkalte smålån, som passer godt for deg som trenger penger på kort tid, men der det ikke er snakk om de helt store summene. Er du heldig så får du lånet inn på konto samme dag som du søker!

Betingelser og priser


Folkia er i en noe unik posisjon i Norge da de er en av få lånetilbydere som tilbyr lån på så lite som 1000 kroner, med en maksgrense på kun 20 000 kroner. Ved lån på 2000 kroner er man nødt til å betale lånet tilbake etter 30 dager, og da blir den effektive renten på noe skremmende høye 1243 prosent. Uansett utgjør ikke dette mer enn 81 kroner i rentekostnader takket være den korte nedbetalingstiden. Og med et lavt etableringsgebyr på 350 kroner, så behøver det ikke å koste deg for mye å låne penger fra Folkia.

Etableringsgebyret er på faste 350 kroner uansett hvor mye eller lite du velger å låne. Termingebyret er på 45 kroner, og belastes hver måned. Avhengig av summen du låner vil også nedbetalingstiden variere, fra så lite som 1 måned til 12 måneder på det meste. Den effektive renten er også svært varierende avhengig av lånets størrelse.

Fordeler med forbrukslånet

Den største fordelen med å låne fra Folkia er at du kan låne små summer som andre banker ikke tilbyr. Dessuten blir lånet utbetalt svært raskt, slik at Folkia er den optimale tilbyderen når du trenger raske penger til å betale en forfallende regning eller av andre grunner skulle ha et akutt behov for penger på konto. På de minste lånene betaler du nesten ingenting i renter, og den raske behandlingstiden er alene en god grunn til å velge Folkia når du trenger et smålån.

Søke om Folkia smålån

Du søker enkelt om smålån/forbrukslån fra Folkia via nettsidene til selskapet. Søknaden er såpass enkel å fylle ut at det tar maksimalt 1-2 minutter, og det er ikke nødvendig å dokumentere inntekt eller stille med sikkerhet for lånet. Folkia har heller ikke veldig strenge søkekriterier for at du skal få innvilget søknaden din. Er du 20 år gammel så har du sluppet igjennom søkekriteriene hos Folkia.