Info om Storebrand MasterCard

preview-Storebrand129

Er du bankkunde i den norske storbanken Storebrand? I så fall kan det være interessant for deg å søke om et kredittkort fra banken. Deres Storebrand MasterCard er tilgjengelig for alle kunder, og med dette kredittkortet får du enkelt full kontroll over all bruk og faktura rett i nettbanken. Kredittkortet gir deg dessuten tilgang til en del fordeler gjennom Storebrands «Betal smart»-fordelsprogram, slik at du kan spare penger når du handler med kortet.

Betingelser og priser

Når det gjelder betingelsene for kredittkortet til Storebrand, så ligger de helt på det jevne – og kanskje litt bedre enn snittet. Det koster deg ikke noe å eie kredittkortet, og du betaler heller ikke noe for vanlig bruk med det. Unntaket er et gebyr på 3 prosent av uttaksbeløpet (minimum 50 kroner) når du tar ut kontanter i minibank. Den effektive renten ligger på 20,23 prosent, noe som er ganske lavt sammenlignet med hva mange andre banker tar, og følgelig kan kredittkortet om ønskelig brukes til handel på avbetaling.

Med en maksimal kredittgrense på 100 000 kroner har du også muligheten til å få en romslig betalingssikkerhet med Storebrand MasterCard.

Fordeler med kredittkortet

Storebrand MasterCard er ikke det kredittkortet med de aller største fordelene – for å få dette må man ofte snu nesen mot uavhengige kortselskaper. Dog får du tilgang til bankens fordelsprogram, som jevnlig byr på nye rabatter og tilbud. Dette gjelder alt fra nettbutikker til norske restauranter. Utover dette så er man nødt til å ha «Premium»-versjonen av Storebrand MasterCard for å få reisebestilling, noe man kun får dersom man er storkunde i banken fra før av.

Søke om Storebrand MasterCard

Login AccountFor å søke om Storebrand MasterCard er du nødt til å være kunde i banken. Søknaden legger du deretter inn etter å ha logget inn i nettbanken, og selve søknaden fylles ut på bare et par minutter.

PIN-koden blir den samme som du har på bankkortet ditt, noe mange kunder setter pris på. Utover dette er det ingen spesielle krav for å søke om Storebrand MasterCard, annet enn at du er minst 18 år gammel når du søker.